fbpx
Keep Life Simple

EN-EN … that’s me!

Avontuurlijke reizen combineren met vrijwilligerswerk, mezelf in alle rust verliezen in een boek, genieten van een avondje koken en dineren met vrienden, … ik zie het leven graag als EN-EN. Een leven leiden vanuit vrijheid, avontuur en gelijkheid, waarbij ik mensen wil meenemen in hun persoonlijke groei tot hun krachtige, authentieke zelf. Hierbij heb ik het geluk steeds weer te mogen thuiskomen in mijn vaste stek, in het gezelschap van mijn partner Peter en onze 2 kinderen Jarne en Zoë. ‘Handelen naar wie je “wil” zijn’ is ons motto, zowel in onze opvoeding als professioneel. Van daaruit is mijn professionele ambitie ontstaan om:

Z

anderen te begeleiden zodat zij steeds bewuster hun eigen leven leiden in plaats van het leven zoals we dat bewust en onbewust hebben geleerd van de wereld om ons heen

 
 

… EN …

Z

als ik nog verder mag dromen, is het mijn ambitie om jaarlijks te kunnen doneren aan CampusChallenge in India, enerzijds financieel en anderzijds door het delen van een jaarlijkse unieke ervaring met een beperkte groep deelnemers.

 

Waarom CampusChallenge: iedere keer weer mag ik ervaren hoe zowel de kinderen als het personeel worden EM–Powered in hun ontwikkeling naar zelfstandigheid en hoe zij het geleerde op hun beurt weer verspreiden in India. Het is zo uniek en mooi om hier een steentje aan te mogen bijdragen, en steeds meer los te mogen komen van diverse vooroordelen over India, over armoede, .… (lees hier meer over mijn persoonlijke terugblik ->)

10 jaar geleden heb ik zelf mogen stilstaan bij het leven dat ik leidde en nam ik bewust afstand van de ratrace waarin ik leefde, met mijn carrière als voornaamste kompas. Hard werken leek de weg naar succes want zo had ik dat immers geleerd. Gelukkig ziet mijn kompas er intussen heel anders uit, met dank aan de geleerde inzichten en ontwikkelingen die ik heb mogen leren bij zoveel mooie mensen en trainers (overzicht hieronder). Nu geniet ik vooral van mijn gezin, vrienden, hobbies, reizen en ja, ook van mijn werk. Zij zijn niet alleen in lijn met mijn eigen kompas maar dienen ook als inspiratiebronnen. 

Mijn mix van opleidingen, ervaringen en kennis wil ik nu heel graag inzetten om zoveel mogelijk mensen te mogen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en zo bij te kunnen dragen aan een gelukkiger gebalanceerd leven voor hunzelf en alle mensen om hun heen. WIN-WIN, of beter ENEN .

Extra inside informatie:
  • Hard werken was de basis van mijn opvoeding, zo was het vanzelfsprekend dat ik op mijn 13de een cent ging bijverdienen om bij te dragen aan mijn bijlessen wiskunde. Zo vond ik het (toen) normaal om mijn eerste jaren als consultant extra lange werkdagen te maken, vooral gericht op uurtje-factuurtje. Gelukkig heeft mijn werkervaring, en met name de Nederlandse cultuur, mij laten inzien dat ‘hard werken’ alleen eigenlijk niet zo slim is, of beter gezegd, helemaal niet slim is ALS het niet in lijn ligt met je (persoonlijke) waarden en doelen en zo heb ik zelf mogen ervaren dat ik vanuit resultaatgerichtheid helaas het doel (en vooral mensen) ben voorbij gelopen. Je werkt harder, maar bereikt minder. Daar is het zaadje dus tot bloei gekomen van mijn persoonlijk leiderschapstraject, en mijn groei en ambitie in persoonlijke ontwikkeling. Alleen ga je snel, samen kom je verder!
  • Mijn eerste jeans … die kwam pas op mijn 23ste! Mijn traditionele middelbare opleiding ‘met schooluniform’ heeft daar vast een rol in gespeeld ☻. Ik ben steeds een jurkenmeid geweest en je zal me nog steeds niet snel in een zakelijk broekpak zien verschijnen, al is de jeans intussen helemaal mijn ding geworden.
Het nieuwe leiderschap
Leidinggevende & teams
  • Ik beken, ik heb een verslaving … nl. het volgen van opleidingen.
    Zo bestaat mijn lijstje van de laatste jaren uit o.a. het nieuwe leiderschap, Covey, (SAFe) Agile, Lencioni (teamontwikkeling) en tal van ontwikkelingstrajecten bij o.a. Aandacht, C. Stoeckaert, Erik Verhagen, Mastercoaching (MCI Mastercoach – Nobco certified), Psychodidact (psychosociaal therapie, rouw en verlies, basis nlp, relatie therapie)

 

  • Mijn inspiratiebronnen: Stephen R. Covey, P.Lencioni, Simon Sinek, Jack Welch, Michael Pilarczyk, .. en onlangs ook de Kukuru podcasts mogen ontdekken en ben gelijk fan van de openheid, leergierigheid en het enthousiasme van Giel Beelen
  • Mijn leukste werkervaringen waren onder andere als Principle Consultant bij Janssen Pharmaceutica en Quasus, waar ik een ontzettende ontwikkeling heb mogen ervaren in change- en procesoptimalisatie, en bij APG waar ik steeds nieuwe teams mocht en mag laten groeien in verandering. Werkgevers die voor mij een voorbeeld en inspiratiebron zijn geweest.