fbpx

Expert in leiderschap
&
verandering

 

Expert in leiderschap
&
verandering

 

EMpower People – EMpower Business

Wat leuk dat jij ook op deze pagina klikt ?

Dacht jij bij de naam M-Power aan Mariëlle Power?

Waarschijnlijk had jij eerst kennisgemaakt met mij als persoon waarna jouw onderbewuste de invulling voor jou heeft gedaan en mij als expert op de voorgrond heeft geplaatst. Wel, dat is het nu net niet. Vanwaar komt die gedachte dan?

Onbewust plaatsen we nog steeds de leider boven de groep en dat was ook zo tot en met de industriële revolutie, waarbij mensen gingen werken voor brood op de plank en de leider was doorgestroomd vanuit expertise. Natuurlijk is dat brood op de plank nog steeds belangrijk, maar het is voor velen niet meer de hoofdreden. We leven in een welvaartsmaatschappij waarin ‘welzijn’ en ‘ertoe doen’ hoog in het vaandel staat. Vooral de jongere generatie is opgeleid en opgevoed om mee te denken en verantwoordelijk te zijn. Zij gaan op zoek naar een werkomgeving waarin zij ten volle tot hun recht komen om zowel op persoonlijk als op professioneel vlak te kunnen ontwikkelen. Een mismatch met de werkomgeving leidt tot ontevredenheid, weerstand, ongewenst personeelsverloop en zeker niet de gewenste resultaten.

Maar waarvoor staat M dan wel?

De hoofdletter M legt de nadruk op EM-power, wat betekent dat je ‘de ander‘ in zijn kracht zet, met de leider achter de schermen. Samen weet je meer als 1, betrek je team, laat je team groeien en ervaar de groei in resultaten, meer rust bij jezelf en meer (werk)geluk bij jouw team. Durf loslaten!

Ik bereik met M-Power dus net het omgekeerde, maar waarom heb ik dan niet gekozen voor EM-power?
Nu zou het mijn moment moeten zijn om een heel inspirerend verhaal te vertellen, helaas is de waarheid: die hostnaam was al in gebruik. Ik zie nu de kracht van de dubbelzinnigheid in de naam en heb er mijn bijkomend doel van gemaakt om het woord ‘EMPOWEREN’ onder de aandacht te brengen, te laten groeien aan kennis, kracht maar vooral ervaring in de praktijk, dus hierbij wens ik jou en de wereld veel EMPowerment!

Mijn ambitie is om in 2025 te hebben mogen bijdragen aan het (werk)geluk van 25.000 mensen waarbij de betreffende organisaties exponentiele groei mogen ervaren, bekend staan om hun bijdrage aan werkgeluk … EN
als ik nog verder mag dromen, is het mijn ambitie om hiermee winst te kunnen doneren aan FriendsIndeed omdat ik zelf heb mogen ervaren hoe zij erin slagen om kinderen met een beperking te EMPoweren zodat deze kinderen het geleerde op hun beurt weer verspreiden in hun omgeving in India.