fbpx

Met meer nadruk op de kracht van jouw mindset en de ontwikkeling van jouw kompas.

Waarom
Mijn passie voor leiderschap en organisatie ontwikkelingen is er nog steeds, maar ik besef en ervaar steeds meer dat het eigenlijk allemaal draait om interpersoonlijke relaties en horizontale communicatie. Dat heb ik vertaald in een aangepast aanbod, meer gericht op ieder individu. Benieuwd wat je ervan vindt.

Wat en Hoe
Op de markt vind je consulting, coaching, therapie, enz. met een verscheidenheid aan tarieven en ik kijk zelf tevreden terug op de opleidingen en opdrachten die ik op deze verschillende vlakken heb mogen ervaren. Nu wil deze kennis en ervaringen bundelen en uitdragen naar zoveel mogelijk mensen om tot de kern te komen, tot ‘jouw’ kern, en zo jouw persoonlijke ontwikkeling een boost geven in relatie tot jezelf, je team en/ of je partner.

  • Empower jezelf
  • Empower je team
  • Empower je relatie (aanbod coming soon)

In mijn aanpak staat het ontrafelen van jouw persoonlijke kompas centraal. Ik help je bij het definiëren van wat echt belangrijk is voor jou (jouw kernwaarden) en het identificeren van wat je echt energie geeft. Samen zetten we deze inzichten om in concrete acties die we meenemen om de uitdagingen waar je momenteel voor staat, aan te pakken. Met mijn begeleiding krijg je niet alleen helderheid, maar ook de motivatie en de tools die je nodig hebt om een leven te creëren dat in lijn is met wie je werkelijk bent en wil zijn.

Wanneer en voor wie
Wacht niet tot je in de ‘therapie’ fase komt, leer jezelf kennen vóór die burn-out de top bereikt of jullie elkaar uit het oog verliezen. Ik vergelijk het graag met het onderhoud van je auto: als je wacht tot er echte problemen zijn, kan het te laat zijn. Met coaching voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en relaties is het hetzelfde. Wacht niet tot de problemen zich opstapelen. Begin nu met investeren in jezelf, je team en je relatie zodat je kunt groeien, bloeien en eventuele obstakels vóór kunt blijven. Je bouwt veerkracht op, versterkt je vaardigheden en voorkomt dat kleine uitdagingen uitgroeien tot grote obstakels. Net zoals regelmatig onderhoud je auto soepel laat lopen, kan coaching je leven soepeler laten verlopen.